ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός-Α.Ο Θήρας (15.00)

Πρώτο βήμα για την πρόκριση

Με τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Α.Ο Θήρας στο κλειστό της Κυψέλης, ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Πρώτο βήμα για την πρόκριση

Τα ημιτελικά των πλέι οφ αρχίζουν σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να μπει με τον καλύτερο τρόπο και να πανηγυρίσει τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα την οποία έχει συναντήσει τρεις φορές φέτος, έχοντας επικρατήσει στις δύο.

Ευχάριστα τα νέα για τη Μαρία Νομικού, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά από αρκετό καιρό και θα ενισχύσει την ομάδα με την παρουσία της.

Η ημιτελική φάση των πλέι οφ και η πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος κρίνεται στις δυο νίκες.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.