ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ο τίτλος θα κριθεί στο «Π. Γιαννακόπουλος»

Οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού, γνώρισαν την ήττα στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος από την Κηφισιά με σκορ 48-39, με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Ο τίτλος θα κριθεί στο «Π. Γιαννακόπουλος»

Το «τριφύλλι» με νίκη στην Κηφισιά θα κατακτούσε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, αλλά η ήττα τη Δευτέρα το βράδυ με 48-39, στέλνει τις δύο ομάδες σε 5ο τελικό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ομάδα της Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης (21.00) στο κλειστό της Λεωφόρου και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Σε αντίθετη περίπτωση, ο τίτλος θα πάει στην ομάδα των Βορείων προαστίων.

Α’ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (FINALS)

ΑΕΝΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 48-39 (2-2)

8-8, 26-20, 43-31, 48-39

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ( Καντζιλιέρης- Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 2, Βελούδη, Στούπα 11, Φρίμα, Καββαδά, Παπαγεωργοπούλου, Καράντζαλου 2, Σελούλη, Εζέτζα 9, Πράπα 15 (1), Κακούρη, Τσέτα

ΑΕΝΚ (Χρυσικάκης): Πολίτη 10, Παναγιωτοπούλου, Παπακωνσταντίνου 4, Γιάχνη, Βιντσιλαίου Α. 8, Καζαντζίογλου 2, Βιντσιλαίου Σ. 17, Γάλλου, Ανεζύρη, Τότση, Φάρου 5, Σακελλαρίου 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ