ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μυαλό… και στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (7/4) εκτός έδρας την Εφές, με στόχο τη νίκη ελπίζοντας παράλληλα και σε «γκέλα» της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι «πράσινοι» θα έχουν όμως το μυαλό τους και στο ΣΕΦ...

Το μυαλό... και στο ΣΕΦ

Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Top-16. Ο Εξάστερος θέλει νίκη επί της Εφές στην Τουρκία και ήττα της Κουμπάν στην Νταρουσάφα ώστε να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και τη 2η θέση του ομίλου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση δεν θέλει να πέσει πάνω στην ΤΣΣΚΑ στην επόμενη φάση.

Πως θα συμβεί αυτό…

Αν το πλεονέκτημα δεν έρθει και οι «πράσινοι» τερματίσουν στην 3η θέση, ελπίζουν να μην πέσουν πάνω στην ΤΣΣΚΑ (9-4) με μειονέκτημα έδρας και αυτό θα συμβεί μόνο αν οι Ρώσοι φύγουν με τη νίκη από το ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπακό, ή αν η Λαμποράλ (9-4) γνωρίσει την ήττα από τη Μπάμπεργκ.

Η ΤΣΣΚΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της, εκεί που θα παραμείνει αν κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Παναθηναϊκός (αν δεν χάσει η Κουμπάν), θα τερματίσει τρίτος στο δικό του όμιλο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει με μειονέκτημα την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η ομάδα όμως του Ιτούδη ηττηθεί στο ΣΕΦ και την ίδια ώρα η Λαμποράλ κερδίσει στη Γερμανία, ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση πάντα που δεν «γκελάρει» η Λοκομοτίβ, θα βρεθεί στα πλέι οφ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ και με μειονέκτημα της έδρας, κάτι που λογικά θέλει να αποφύγει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Απλά τα πράγματα…

Με λίγα λόγια και απλά, ο Παναθηναϊκός θέλει η πρώτη θέση του άλλου ομίλου να πάει στην ΤΣΣΚΑ, ώστε σε περίπτωση που εκείνος δεν καταφέρει να πάρει το πλεονέκτημα, να βρεθεί αντίπαλος με την Λαμποράλ Κούτσα, που σαφώς μοιάζει στα χαρτιά τουλάχιστον, πιο βατό «εμπόδιο» από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
 
Πέμπτη 7 Απριλίου
Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα (19:45)
Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός (20:30)
Μπάμπεργκ-Λαμποράλ (21:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Χίμκι (21:45)
 
Παρασκευή 8 Απριλίου
Τσεντεβίτα-Ερυθρός Αστέρας (20:00)
Νταρουσάφακα-Λοκομοτίβ (20:00)
Ουνικάχα Μάλαγα-Φενέρμπαχτσε (21:45)
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)
nen2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.