ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με πέντε τοξοβόλους στο ΟΑΚΑ

Με πέντε αθλητές, θα λάβει μέρος η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα Ανοιχτού Χώρου που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Με πέντε τοξοβόλους στο ΟΑΚΑ

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» θα εκπροσωπήσουν οι:

1 ΒΟΚΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ (COMPOUND) ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α’

2 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β’

3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Α’

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β’

5 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Α’

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

Ο αγώνας είναι Α΄ & Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, 2Χ60μ. Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου, 2Χ50μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Σύνθετου τόξου και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 9 -10/4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...