ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Γκιμαράες: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό μέσα από την καρδιά μου»

Με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 22ης αγωνιστικής της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα», στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Μίκρα, ο Ούγκο Γκιμαράες παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ.

Γκιμαράες: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό μέσα από την καρδιά μου»

Ο Βραζιλιάνος ακραίος του «τριφυλλιού», αφιερώνει αυτή τη διάκριση στο Θεό, στην οικογένειά του και στον Παναθηναϊκό, ευχαριστεί το Σύλλογο για τη στήριξή του εντός και εκτός γηπέδων, ενώ εκθειάζει τον κόσμο της ομάδας μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΠ:

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP. Είναι πολύ ωραίο νέο. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την προσπάθεια μου». 

Για το πού θα ήθελε να αφιερώσει το βραβείο του:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και για αυτό ευχαριστώ το θεό, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη, ώστε να αναζητώ πάντα το καλύτερο. Τους αφιερώνω το βραβείο όπως και σε όλο τον Παναθηναϊκό».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους του: «Να προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα, κάθε στιγμή και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ήταν ένα δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες στον Παναθηναϊκό. Κάναμε τη μεγάλη μας προσπάθεια για να μπούμε στην 4αδα αλλά για λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε, όμως, αυτό δε μειώνει την καλή και σταθερή εικόνα που δείξαμε».

Για το γεγονός ότι σύντομα θα γίνει μπαμπάς: «Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες του Παναθηναϊκού που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Στηρίζουν και εμένα και τη σύζυγό μου τώρα που περιμένουμε να γεννηθεί ο γιος μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό μέσα από την καρδιά μου».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ναι, το έχω πει και σε όλους τους φίλους μου, ότι θα έμενα μόνο για τον κόσμο της ομάδας, που όλη τη χρονιά ήταν συγκινητικός. Ξέρω πως περνούν δύσκολα οι Έλληνες αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν πάντα κοντά μας και εντός και εκτός έδρας. Μας έδωσαν δύναμη σε δύσκολες στιγμές και μας δίνουν κίνητρο ώστε να δίνουμε  τον καλύτερό μας εαυτό. Τους ευχαριστούμε πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.