ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Φώτσης πήρε τουρκικό διαβατήριο!

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο Αντώνης Φώτσης σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA πήρε πριν από δύο ημέρες το τουρκικό διαβατήριο στα χέρια του!

Ο Φώτσης πήρε τουρκικό διαβατήριο!

Η μητέρα του Αντώνη Φώτση καταγόταν από την Πόλη, είχε τουρκική υπηκοότητα και ήταν επιθυμία της να την αποκτήσει και ο γιος της. Ο άσος του Παναθηναϊκού κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της μητέρας του – που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή – και την Δευτέρα (4/4) παρέλαβε στα χέρια το τουρκικό διαβατήριο.

Ο αδελφός του Αντώνη Φώτση εδώ και τρία χρόνια έχει πάρει τουρκικό διαβατήριο υλοποιώντας και αυτός την επιθυμία της μητέρας του, η οποία ως τα 18 της χρόνια ήταν στη Θεολογική σχολή στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.