ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με 25 σκοπευτές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δυναμική θα είναι η παρουσία του Παναθηναϊκού Α.Ο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων.

Με 25 σκοπευτές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το Σαββατοκύριακο 9-10/4 θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων.

Οι εν λόγω αγώνες αποτελούν την πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς και είναι οι πρώτοι από μια σειρά αγώνων που θα γίνουν σε όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής το επόμενο δίμηνο.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.  αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία, καθώς μετά από πάρα πολλά χρόνια θα μετέχει στους αγώνες με 25 αθλητές και θα στελεχώσει ομάδες σε 8 διαφορετικά αθλήματα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία και όλοι οι αθλητές του «τριφυλλιού» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.