ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

«Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε καλύτερα»

Τα αίτια της ήττας από την Αναντολού Εφές, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε πως στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να προσπαθεί συνεχώς για να παίζει καλύτερα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε καλύτερα»

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» αρχικά τόνισε πως στο πρώτο μέρος η ομάδα αγωνίστηκε όπως ήθελε, ενώ για τη συνέχεια τους ματς, επεσήμανε τους 30 πόντους που δέχθηκε η ομάδα στο γ’ δεκάλεπτο, γεγονός που δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί, καθώς θέλει οι παίκτες του να προσπαθούν ν’ αγωνίζονται καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σωστά, όπως ακριβώς θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων μας αλλά και γενικότερα με την άμυνά μας. Δείτε στη στατιστική τη διαφορά στα ριμπάουντ και θα καταλάβετε γιατί νίκησε η Εφές.

Πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε ομαδικά. Οι 30 πόντοι τους οποίους δεχθήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν σίγουρα κάτι που δεν μας άρεσε. Θα πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.