ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Φιλικό στη μνήμη του Καλλιγέρη

Τη μνήμη του Δημήτρη Καλλιγέρη θα τιμήσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», σε φιλική αναμέτρηση που θα δώσουν τη Δευτέρα (11/4, 17:00), στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας.

Φιλικό στη μνήμη του Καλλιγέρη

Ο Δημήτρης Καλλιγέρης υπήρξε μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, την εποχή του Γουέμπλεϊ και έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Έτσι για να τιμήσουν τη μνήμη του οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και του Α.Ο Θήβας, θα δώσουν φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των «πρασίνων».

Το φιλικό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (11/4, 17:00), με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ