ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δυνατό τεστ ενόψει πλέι οφ

Η 3η θέση είναι εξασφαλισμένη, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο σημερινό εντός έδρας (16.00) παιχνίδι με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Δυνατό τεστ ενόψει πλέι οφ

Οι «πράσινοι» είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την 3η θέση στην κανονική περίοδο. Ωστόσο, το ματς με τον Εθνικό, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει των πλέι οφ που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα.

Ο σημερινός αγώνας στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, θα πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς μετά την τιμωρία που κουβαλάει ο Παναθηναϊκός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ για το «τριφύλλι» υπάρχουν και απουσίες, καθώς Κονγουέι και Τοράκης απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Καναδά.

Α1 Πόλο Ανδρών

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Εθνικός ΟΦΠΦ

Κολυμβητήριο Ιλίσιο 16:00

κεκλεισμένων των θυρών

(Μπουδραμής, Βόσικας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.