ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Γλυκόπικρη η γεύση της φετινής σεζόν»

Ο Χρίστος Μπέλος, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν και εκφράζει την αισιοδοξία του για το ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει γρήγορα στους τίτλους. Παράλληλα δεν ξεχνάει τη γυναικεία ομάδα, που δίνει τη «μάχη» της για τον τίτλο.

«Γλυκόπικρη η γεύση της φετινής σεζόν» | panathinaikos24.gr

«Γεια σας…

Η φετινή χρονιά τελείωσε και νομίζω ότι αφήνει πίσω μια γλυκόπικρη γεύση και αυτό πιθανόν να οφείλεται στην «επιτυχία» της περσινής σεζόν…

Μετά το περσινό «θαύμα» ή πιο σωστά «κατόρθωμα» η φετινή χρονιά με τον άδικο αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, γιατί είναι κρίμα τόσο μεγάλα ματς να κρίνονται από μία διαιτητική απόφαση και όχι στο τάραφλεξ… μας αφήνει μια μικρή απογοήτευση.

Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως ο καιρός έχει ωριμάσει και η επιστροφή του Παναθηναϊκού σε τελικούς είναι πλέον κοντά… Κλείνοντας τη φετινή χρονιά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν καθημερινά δίπλα μας και με τιτάνιες προσπάθειες επιδιώκουν να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να συνεχίσετε σε αυτό το δρόμο… Και για να μην το ξεχάσω εύχομαι η γυναικεία ομάδα φέτος να κάνει την υπέρβαση, άλλωστε η ιστορία του Δαυίδ με τον Γολιάθ είναι για να επαναλαμβάνεται..

Εις το επανιδείν…»!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close