ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα»

Σε ιστοσελίδα του Βελγίου μίλησε ο Σωτήρης Νίνης, για την κατάσταση του μετά τον τραυματισμό που είχε, την επίσκεψη του στην Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του στη Σερλερουά.

Νίνης: «Ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Lesoir»:

Σωτήρη, σε τι κατάσταση είσαι; Είσαι αρκετές εβδομάδες εκτός… 

«Θα είναι μια χαρά. Οι συνεδρίες είναι δύσκολες, αλλά το πόδι μου ανταποκρίνεται καλά για τώρα. Έκανα ενέσεις και δεν πονάω. Η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη, επειδή το πόδι μου εξακολουθούσε να πονάει. Έκανα αποθεραπεία και υπήρχε η πιθανότητα εγχείρησης που θα με άφηνε για τρεις έως τέσσερις μήνες εκτός και ήθελα πάση θυσία να αποφευχθεί αυτό. Ευτυχώς, πλέον, η επέμβαση δεν είναι απαραίτητη».

Ήσουν κάποιες μέρες στην Ελλάδα. Τι έκανες;

«Είχαμε κάποιες μέρες μέχρι το ματς με τη Γάνδη. Δεν έχω πραγματικά ωφεληθεί από τότε που τραυματίστηκα και παρέμεινα για μια εβδομάδα κλινήρης. Μετά συνέχισα για τρεις ημέρες και με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου επισκέφτηκα το γιατρό μου στην Ελλάδα. Δεν ήμουν σε θέση να προπονηθώ. Μετά την επιστροφή μου, δούλεψα πριν από την επανέναρξη για δύο εβδομάδες».

Τι συμβαίνει με σένα και τη Σαρλερουά;

«Είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή χάσαμε το πλέι οφ. Διαφορετικά όλα θα ήταν μια χαρά. Υπάρχει σούπερ νοοτροπία στην ομάδα, αλλά είναι κρίμα που χάσαμε την ευκαιρία για επιτυχίες…».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.