ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Και τώρα ΠΑΟΚ…

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 πόλο, επικρατώντας εντός έδρας του Εθνικού (8-5). Στην 3η θέση τερμάτισαν οι «πράσινοι» στην κανονική διάρκεια και θα βρεθούν απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Και τώρα ΠΑΟΚ...

Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Ιλίσιο» κολυμβητήριο, με τους παίκτες του Τεό Λοράντου να επικρατούν εύκολα κόντρα στον Εθνικό, τον οποίο έστειλαν και στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÅÈÍÉÊÏÓ

Το ματς που είχε πριν την έναρξή του χαρακτήρα ντέρμπι, ξεκίνησε ημίωρη καθυστέρηση, με τους «πράσινους» να έχουν ως κορυφαίους τους Αφρουδάκη, Πρίμορατς και Καρούντζο που σημείωσαν από δύο τέρματα.

Έτσι ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες των Κόνγουεϊ και Τοράκη, κατάφερε να πάρει από την αρχή τα ηνία του ματς και με διαφορά να κλείσει νικηφόρα την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τερματίζοντας παράλληλα και στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι ο ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÅÈÍÉÊÏÓ

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-1, 3-1.

Παναθηναϊκός (Τεο Λοράντος): Καλογεράκος, Δερμιτζάκης,  Πρίμορατς (2), Αφρουδάκης Γ. (2), Καρούντζος (2).

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Μπεριστιάνος, Χατζηκυριακάκης (2), Μίσιτς (2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ