Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι και είχαν την κατοχή ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Νέοι του Παναθηναϊκού έκαναν ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του 49ου λεπτού της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει  είτε με ένα καλό σουτ του Χατζηγιοβάννη, είτε σε τετ α τετ που είχε ο Παπανικολάου αλλά ο Στεφανίδης τον νίκησε. ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Τσιώλη μέσα από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Συρεγγέλα, ενώ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι δυο παίκτες του Αστέρα άλλαξαν ρόλους και ο δεύτερος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Τσιώλης, 63’ Συρεγγέλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Κατσικαδάς, Ζήσης Γ., Ζήσης Α., Μακροστέργιος, Νάτσης, Ιγκόρ, Χάδιαρης, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Γκρόσιος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κονίδας, Μαργαρίτης και Γκίτσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Kότσαρης, Βαλμάς, Σερβιλάκης (60’ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος (75’ Κουντουριώτης), Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Λάμπρου), Στάικος, Παπανικολάου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Ενότητες