ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μπήκαμε συγκεντρωμένες και πήραμε τη νίκη»

Η Ιωάννα Δίελα τόνισε ότι οι «πράσινες» μπήκαν συγκεντρωμένες και έτσι πήραν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

«Μπήκαμε συγκεντρωμένες και πήραμε τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Διέλα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζομαι πως ο ΠΑΟΚ θα έρθει χωρίς τις ξένες του. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν για να βρούμε έναν ΠΑΟΚ αντίστοιχο της χρονιάς όλης. Βέβαια αυτό δεν μας άλλαξε το μυαλό. Μπήκαμε στο γήπεδο συγκεντρωμένες για να τελειώσουμε το παιχνίδι και έτσι έγινε».

Για την προστατευτική μάσκα που φοράει: «Η αλήθεια είναι λίγο παράξενη εκεί που πάω να τη συνηθίσω δεν την συνηθίζω. Βέβαια θα συνεχίσετε να με βλέπετε με τη μάσκα μέχρι το τέλος της χρονιάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...