ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός! (vid)

Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών Γ' κατηγορίας, αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός!

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός! (vid)

Το τμήμα πυγμαχίας του «τριφυλλιού», υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αϊδινιώτη, κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο, αυτή τη φορά, του πρωταθλητή Γ΄ κατηγορίας, με τους αθλητές της ομάδας, Εμμανουήλ Παπαδόπουλο, Ανδρέα Κατζουράκη και Κωνσταντίνο Καζακίδη, να επικρατούν των αντιπάλων τους, Βίλλεμ Ευμορφίδη του Εθνικού Γ.Σ., Ιωάννη Γεωργά του Εθνικού Γ.Σ. και Ευάγγελο Καββαθά του ΠΑΓΣ Ο Άτρωτος.

12523961_10205986168590442_6825564886032730862_n

Οι «πράσινοι» πυγμάχοι, πέτυχαν το… απόλυτο, αφού σε τρεις «μονομαχίες», πέτυχαν ισάριθμες νίκες, «χαρίζοντας» στον Παναθηναϊκό, ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Το Τριφύλλι κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας  Γ’ κατηγορίας Ανδρών 2016, που διεξήχθη 7-10/4 στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”. Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Elite Ανδρών, τον περασμένο Δεκέμβρη όπου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχτηκε Πρωταθλητής και Πολυνίκης, σήμερα ήρθε άλλη μία διάκριση που επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την κυριαρχία του Τριφυλλιού στο άθλημα της Πυγμαχίας!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους τελικούς, η ομάδα μας πέτυχε 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, υπό τις οδηγίες του Δάσκαλου Γιάννη Αϊδινιώτη!  Ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος κέρδισε τον Βίλλεμ Ευμορφίδη του Εθνικού Γ.Σ., στην κατηγορία των 64 κιλών, ο Ανδρέας Κατζουράκης τον Ιωάννη Γεωργά του Εθνικού Γ.Σ., στα 75 κιλά και ο Κωνσταντίνος Καζακίδης τον Ευάγγελο Καββαθά του ΠΑΓΣ Ο Άτρωτος, στα 91 κιλά.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο Ανδρέας Κατζουράκης νίκησε τον Αθανάσιο Παπαθανασίου των Μουδανιών, ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος τον Αλέξανδρο Μπαλκάμο της Πυγμής Πατρών, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος τον Αθανάσιο Προβατά του Άρη Νίκαιας, ο Γιάννης Παπανικολάου τον Κωνσταντίνο Τριχάκη του Αλέξανδρου Αχαρνών και ο Κωνσταντίνος Καζακίδης τον Λάμπρο Αναστασάκο του Άρης Νίκαιας.

Τη δεύτερη ημέρα ο Ανδρέας Κατζουράκης νίκησε τον Νικόλαο Ντερντέ του Σπάρτακου, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος τον Χρήστο Πηλείδη του Σπάρτακου, ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος τον Παναγιώτη Δερζιώτη του Άρη Νίκαιας και ο Κωνσταντίνος Καζακίδης τον Χρήστος Κυρίτση του Αμαρουσίου.

Στους αγώνες επίδειξης των Ακαδημιών έλαβε μέρος ο μικρός Ίκαρος Ουίλιαμς, που εισέπραξε δυνατό χειροκρότημα και δημιούργησε τις καλύτερες προσδοκίες για το μέλλον του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο άθλημα της Πυγμαχίας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.