ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Ευχαριστώ τον Τελάντερ!»

Το συμπαίκτη του, Ράσμους Τελάντερ, ευχαρίστησε ο Λουκ Στιλ, για τη… σωτήρια απόκρουση του Δανού, στην τελευταία φάση του ματς στην Τρίπολη.

Στιλ: «Ευχαριστώ τον Τελάντερ!»

Ματς σε… αγγλικές συνθήκες, χαρακτήρισε αυτό του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα ο Λουκ Στιλ, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός, πως η ομάδα του, δεν έκανε πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά:

«Είχαμε λίγες ευκαιρίες στο ματς και αυτό ήταν το πρόβλημα μας στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία του Βιγιαφάνιες για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που έγινε σε αγγλικές συνθήκες, λόγω της βροχής που έπεφτε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Τελάντερ που με κάλυψε στην τελευταία φάση και μας έσωσε από την ήττα. Είμαστε αισιόδοξοι για τα πλέι οφ πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση, που είναι και ο στόχος μας».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.