ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι έσωσε τον Στιλ ο Τελάντερ…

Ο Ράσμους Τελάντερ, αναφέρθηκε στη σωτήρια επέμβασή του, στις καθυστερήσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι έσωσε τον Στιλ ο Τελάντερ...

Ο Δανός, παράλληλα τόνισε πως έχει καλό προαίσθημα για τα play off.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova, ο Ράσμους Τελάντερ:

Για το τελευταίο λεπτό και την σωτήρια επέμβασή του:

«Είδα τον Λουκ να φεύγει από την εστία και όταν είναι μακριά, αυτό μπορεί να συμβεί. Έτσι, έτρεξα προς τη γραμμή και κατάφερα να σώσω τη μπάλα. Αυτό ήταν καλό για εμάς».

Για το αν αισθάνεται «εξιλέωση» μετά την άσχημη εικόνα που έδειξε στο προηγούμενο ματς:

«Σίγουρα, το αισθάνομαι αυτό. Είμαι χαρούμενος που έχω επιστρέψει στα ματς και που πήραμε τον βαθμό. Δεν είχα ρυθμό στο προηγούμενο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε. Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τον έναν βαθμό».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την συνέχεια ενόψει πλέι-οφ:

«Αισθάνομαι πως έχουμε αρκετά να δείξουμε ως ομάδα και πως έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Έχω αρκετά καλό προαίσθημα ενόψει των πλέι-οφ και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα καθώς έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.