ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό δεν παίζει ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, μπορεί να έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ωστόσο έχει παίξει μόλις 90 λεπτά (Βέροια), ενώ και σήμερα, έμεινε στον πάγκο. Αποστολή στην Τρίπολη: Πάνος Καραουλάνης-Μάριος Μανιός.

Γι’ αυτό δεν παίζει ο Σάντσεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο χέρι, στη διάρκεια μιας προπόνησης χτύπησε ελαφρώς στο εγχειρισμένο χέρι και ως εκ τούτου, χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος.

Ο Σάντσεθ φοβάται να βάλει το κορμί του δυνατά, φοβούμενος μη χτυπηθεί ξανά το χέρι του, κάτι που φάνηκε και στο ματς που αγωνίστηκε, με τη Βέροια στη Λεωφόρο, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και θα φορτσάρει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...