ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάντο όπως ο Ντρου! (vids)

Ο Ντιέγκο Φλακαντόρι της Τρέντο, πέτυχε σχεδόν ένα πανομοιότυπο καλάθι, σαν αυτό του Ντρου Νίκολας, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πριν από έξι ολόκληρα χρόνια!

Κάντο όπως ο Ντρου! (vids)

Ο Φλοκαντόρι στο φινάλε της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της Τρέντο με την Καντού, με το ρολόι να κοντεύει να… μηδενίσει, πέταξε την μπάλα από το ζωγραφιστό της μίας ρακέτας στο άλλο καλάθι και ευστόχησε από απόσταση περίπου 20 μέτρων!

Αυτή η φάση σίγουρα είναι σπάνια, αλλά έχει γίνει και στα… μέρη μας, καθώς το 2010 ο Ντρου Νίκολας είχε κάνει κάτι αντίστοιχο σε αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου!

Δείτε τα δύο βίντεο και… απολαύστε τα απίστευτα τρίποντα!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίποντο του Φλακαντόρι:

Δείτε το τρίποντο του Νίκολας:

Πηγή: SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...