Πλεονέκτημα έδρας στην… προπαγάνδα

Panathinaikos24 Team
10.04.2016 | 19:23
Πλεονέκτημα έδρας στην… προπαγάνδα | Panathinaikos24.gr

Τελικά η προπαγάνδα, έχει αναχθεί σε επιστήμη, μετά το πλεονέκτημα έδρας μετά από σφυρίγματα των «κακών γκρι», επιστρατεύτηκαν τα… βαριά όπλα των… γνωστών παπαγάλων, για να δημιουργήσουν κλίμα. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Μετά τον «ψ@@α» στον περσινό ημιτελικό της Μαδρίτης και το «γ@@@@@ε τους» στον τελικό κυπέλλου του 2009, επιστρατεύτηκαν οι «δημοσιογραφικοί» μέθοδοι προκειμένου να δημιουργηθεί εκ νέου κλίμα.

Φαίνεται πως ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού, από την Μπάμπεργκ και τη Ζαλγκίρις, πόνεσε πολύ και επειδή έρχεται και το πρωτάθλημα, πρέπει να βρεθούν νέοι τρόποι, για να μπορέσουν να βρεθούν στην επικαιρότητα.

Μάθαμε λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Έλιοτ Ουίλιαμς και πως ο ίδιος έλαβε γνώση(!) για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, λίγες μέρες μετά, από τα δημοσιεύματα που έκανα λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά βέβαια και το ρεπορτάζ δεν ήταν και πολύ κατατοπιστικό. Ο Ουίλιαμς θα είναι ο αντί-Χάκετ; Δηλαδή η πιο ακριβή επένδυση του Ολυμπιακού (μαζί με τον Γιανγκ), από τους ξένους που αποκτήθηκαν θα αποζημιωθεί και θα αποχωρήσει;

Τι ακριβώς ρώτησαν από τον Ολυμπιακό; Πόσο κοστίζει; Γιατί δεν τον πήραν τον Γενάρη για παράδειγμα;

Πως γίνεται η καλύτερη ομάδα της επταετίας (ασχολίαστο) στην Ευρώπη, να θέλει να πάρει παίκτη από τον Παναθηναϊκό; Αφού οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Πειραιά, συχνα-πυκνά, σε δηλώσεις τους, τονίζουν πως είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου.

Τελικά μας έχετε μπερδέψει… Αλλά δεν πειράζει. Ρωτήστε για όποιον θέλετε. Εμείς ξέρουμε ότι ο Έλιοτ Ουίλιαμς θα παίζει στον Παναθηναϊκό (και) του χρόνου. Αν θέλετε πάντως ρωτήστε και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη… θα φύγει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι…