Την ίδια στιγμή, που ο Αντρέα Στραματσόνι αποκαλύπτει πως θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό, αφήνει εκτός αποστολής τον Νίκο Καλτσά, έναν από τους λίγους παίκτες της ομάδας που έχουν διασωθεί από το φετινό «ναυάγιο».

Ο Έλληνας εξτρέμ, βρίσκεται στη 2η θέση των σκόρερ του «τριφυλλιού», καθώς μετράει πέντε τέρματα, αλλά και δύο ασίστ, ενώ είναι ένας από τους παίκτες με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται ικανό για να του δώσει θέση, έστω και στην αποστολή της ομάδας.

Ο Στραματσόνι, δείχνει προτίμηση σε άλλους παίκτες για τις θέσεις των ακραίων, όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν, τουλάχιστον μέχρι τώρα, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα, όπου ο Παναθηναϊκός επιθετικά ήταν ακίνδυνος, με τον Εβαντζελίστα στα δεξία να πραγματοποιεί μία αρκετά κακή εμφάνιση.

Ο Καλτσάς, έδειχνε διάθεση όταν αγωνιζόταν, δημιουργούσε επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά ο Ιταλός φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει, με το μέλλον του παίκτη να μοιάζει αβέβαιο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS