ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεύτερος σκόρερ, αλλά εκτός αποστολής…

Ο Νίκος Καλτσάς, παρά το γεγονός πως είναι ο δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού μετά τον Μάρκους Μπεργκ, μένει τον τελευταίο καιρό εκτός αποστολής.

Δεύτερος σκόρερ, αλλά εκτός αποστολής...

Την ίδια στιγμή, που ο Αντρέα Στραματσόνι αποκαλύπτει πως θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό, αφήνει εκτός αποστολής τον Νίκο Καλτσά, έναν από τους λίγους παίκτες της ομάδας που έχουν διασωθεί από το φετινό «ναυάγιο».

Ο Έλληνας εξτρέμ, βρίσκεται στη 2η θέση των σκόρερ του «τριφυλλιού», καθώς μετράει πέντε τέρματα, αλλά και δύο ασίστ, ενώ είναι ένας από τους παίκτες με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται ικανό για να του δώσει θέση, έστω και στην αποστολή της ομάδας.

Ο Στραματσόνι, δείχνει προτίμηση σε άλλους παίκτες για τις θέσεις των ακραίων, όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν, τουλάχιστον μέχρι τώρα, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα, όπου ο Παναθηναϊκός επιθετικά ήταν ακίνδυνος, με τον Εβαντζελίστα στα δεξία να πραγματοποιεί μία αρκετά κακή εμφάνιση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καλτσάς, έδειχνε διάθεση όταν αγωνιζόταν, δημιουργούσε επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά ο Ιταλός φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει, με το μέλλον του παίκτη να μοιάζει αβέβαιο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.