ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η ΕΠΟ δεν κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης δικηγόρων»

Ο δικηγόρος Δημήτρης Βερβεσός, προέβη στην αποκάλυψη ότι η ομοσπονδία δεν κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης των δικηγόρων της, προκειμένου να εκδικαστεί η προσφυγή της στο ΣτΕ για την απόφαση του Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας.

«Η ΕΠΟ δεν κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης δικηγόρων»

Ο Δημήτρης Βερβεσός (μέλος του Δ.Σ του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών) μίλησε στον Real Fm και προέβη σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη. Για την ακρίβεια επισήμανε ότι η ΕΠΟ δεν κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης των δικηγόρων για να παραστούν και να εκδικαστεί στο ΣτΕ η προσφυγή της ΕΠΟ κατά της απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί μία εύλογη απορία: Για ποιο λόγο η ΕΠΟ δεν «κυνήγησε» την έκβαση της υπόθεσης; Απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα μπορούν να δώσουν μόνο οι αρμόδιοι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.