ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σάσα Τζόρτζεβιτς

«Έχουμε θέληση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας»

Λίγο πριν την αναχώρηση για τη Βιτόρια, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα, στον Γιάννη Μπουρούση και στη σημασία του πρώτου παιχνιδιού.

«Έχουμε θέληση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας»

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στα καλά στοιχεία της Λαμποράλ, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει πίστη ανάμεσα στους παίκτες για κάτι καλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας από τους στόχους μας. Προφανώς τώρα τα ματς με τη Λαμποράλ είναι ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή. Είναι μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μια απίστευτη σεζόν. Βγήκε δεύτερη σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους. Στο επίπεδο των πλέι οφ όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Πηγαίνουμε εκεί έχοντας τεράστια θέληση να τα καταφέρουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Πρέπει να παίξουμε καλά και να βρούμε απαντήσεις στις αθλητικές ικανότητες του αντιπάλου. Είναι μια πολύ ψηλή και σκληρή ομάδα».

Για τη σημασία της αντιμετώπισης του Γιάννη Μπουρούση από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: «Ο Μπουρούσης πραγματοποιεί μια απίστευτη σεζόν. Είναι προφανώς ένας από τους ηγέτες ή και ο ηγέτης της Λαμποράλ. Τους δίνει ό,τι χρειάζονται για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Είναι από τους παίκτες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Δεν είναι μόνο δουλειά του Ραντούλιτσα η αντιμετώπισή του αλλά ομαδική προσπάθεια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τη δύναμη της Λαμποράλ στην περιφέρεια: «Πέραν αυτού διαθέτουν και αρκετούς καλούς παίκτες στην περιφέρεια. Εμείς όμως πιστεύουμε στους εαυτούς και μας θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό και ο «Σάλε» ρωτήθηκε αν μπορεί η ομάδα να επαναλάβει κάτι ανάλογο: «Αυτή τη στιγμή το πρώτο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το πρώτο ματς. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται, τι γράφεται. Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμποράλ το οποίο είναι την Τετάρτη. Και μετά θα σκεφτόμαστε αυτό της Παρασκευής. Όχι με τη θεωρία και την ιστορία. Μόνο το πρώτο ματς μας απασχολεί».

Για τη σημασία της πρώτης αναμέτρησης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς. Δεν έχει σημασία αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας. Η μία νίκη δεν είναι αρκετή. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Είναι μια μεγάλη σειρά. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και το πρώτο μας βήμα είναι την Τετάρτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...