ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Μόνο μπροστά κοιτάει ο Νάνο, ο οποίος τόνισε πως στο τέλος θα γίνει το «ταμείο».

Νάνο: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο Ισπανός μπακ των «πράσινων», στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του Βιγιαφάνιες.

Όσα είπε ο Νάνο στο panathinaikos24.gr:

Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν στιβαροί και σφικτοί πίσω, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λούκας (Βιγιαφάνιες), αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και φυσικά τα play off, όπου θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για τον εαυτό του και την απόδοσή του: «Είμαι καλά, νιώθω καλά και είμαι ευτυχισμένος που παίζω εδώ. Εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής και θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.