Στήλες

Τελευταία εκτός έδρας αποθέωση για τον Κόμπι! (pics+vid)

Τελευταία εκτός έδρας αποθέωση για τον Κόμπι! (pics+vid)

Την αποθέωση γνώρισε ο Κόμπι Μπράιαντ στην Οκλαχόμα, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της καριέρας του, με τους Ουέστμπρουκ και Ντουράντ να κάνουν ένα προσωπικό δώρο στον «Black Mamba».

Σχεδόν αυτό ήταν… Ο Κόμπι Μπράιαντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά τα ξημερώματα της Τρίτης μακριά από το Λος Άντζελες και όπως αναμενόταν, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Οκλαχόμα που ξεκίνησαν να γεμίζουν την Chesapeake Energy Arena δύο ώρες πριν το παιχνίδι των Θάντερ με τους Λέικερς.

Οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ ήταν εκείνοι που υποδέχτηκαν τον «Black Mamba» στο γήπεδο.

Δείτε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version