ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ώρα στέψης

Η Εφηβική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, υποδέχεται στις 21.45 στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» το Περιστέρι και με νίκη θα κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Ώρα στέψης

Οι «πράσινοι» προηγούνται 2-0 στις νίκες και με νίκη απόψε το βράδυ, θα φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου, με νίκη επί του Περιστερίου, θα κατακτήσουν το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ και 13ο συνολικά, σε ένα αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό επίτευγμα!

Ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό των «μικρών» και στο τέλος θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιτυχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ