ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Είμαστε εδώ για να πάρουμε δυο νίκες»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (13/4, 21:45) την Λαμποράλ Κούτσα, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ο Τζέιμς Φελντέιν, ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» είναι στην Βιτόρια για να πάρει δύο νίκες.

Φελντέιν: «Είμαστε εδώ για να πάρουμε δυο νίκες»

Ο Τζέιμς Φελντέιν, μιλώντας στο περιθώριο της «πράσινης» προπόνησης στη «Fernando Buesa Arena», αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει ν’ αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός και επεσήμανε πως παρόλο που η Λαμποράλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, στόχος όλων στην ομάδα είναι οι δύο νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δομινικανός γκαρντ:

Για το πρώτο παιχνίδι: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να σταματήσουμε το γρήγορο τους παιχνίδι και τους αιφνιδιασμούς από τους οποίους παίρνουν πολλούς πόντους κυρίως από τους Άνταμς και Τζέιμς. Επομένως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το δικό τους και να σταματήσουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουν».

Για το πλεονέκτημα έδρας της Λαμποράλ: «Είμαστε εδώ για να πάρουμε δύο νίκες. Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη αλλά ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ, κυρίως στην έδρα της. Έχουν χάσει μόλις ένα παιχνίδι, από τον Ολυμπιακό, επομένως θα αρκεστούμε και στην μία νίκη έτσι ώστε να πάμε πίσω στο ΟΑΚΑ, έχοντας πια το πλεονέκτημα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.