Ερασιτέχνης

Γεύση από αγγλικό Rugby στον Παναθηναϊκό (Pics)

Την ευκαιρία να προπονηθούν από τον πολύπειρο προπονητή του ράγκμπι Ρόμπερτ Κέιν είχαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού.

Το ραντεβού δόθηκε έξω από τον Τάφο του Ινδού όπου τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία ομάδα του τριφυλλιού, συναντήθηκε με τον γνωστό στο χώρο του Ράγκμπι προπονητή Ρόμπερτ Κέιν με τη συνοδεία της γυναίκας του και επίσης αθλήτριας Ράγκμπι, Τζούλι Γκίλμπερτ.

Ο προπονητής της αντρικής ομάδας Βασίλης Κατσάκος και η Λίνα Νόρμαν προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του τριφυλλιού αντίστοιχα, έδωσαν τα ηνία στον πολύπειρο Άγγλο προπονητή για μια προπόνηση που διήρκησε δύο ώρες!

Η προετοιμασία του τμήματος από μια μεγάλη μορφή του χώρου του Ράγκμπι ήταν απαραίτητη τόσο για το φιλικό έναντι των Άττικα Σπρίνγκμποξ, όσο και για το διεθνές τουρνουά που θα συμμετάσχει το τμήμα στο Βέλγιο.

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έκαναν πράξη τις εντολές του Κέιν, πάνω σε θέματα τακτικής ούτως ώστε να τελειοποιήσουν τα συστήματα παιχνιδιού του Άγγλου προπονητή.

Μετά το τέλος της εξαντλητικής και συνάμα πολύτιμης αυτής προπόνησης, συνέχισαν όλοι μαζί την βραδιά τους σε μια γραφική ταβέρνα κάτω από την πανέμορφη θέας της Ακρόπολης!

Exit mobile version