ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καζάζης: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας που συνδυάστηκε με τον αποκλεισμό από τους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών, ήταν μετά το τέλος ο Δημήτρης Καζάζης.

Καζάζης: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην πίεση που είχε η ομάδα παρ’ ότι αγωνιζόταν στην έδρας της, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Σαντορίνης στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την στιγμή που δεν μπορέσαμε να περάσουμε στον τελικό έχοντας ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Από εκεί και μετά θεωρώ πως κάναμε την προσπάθεια μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα όσο μπορούμε για να διορθωθούμε.

Τελικά εκ του αποτελέσματος δεν τα έχουμε καταφέρει. Η Σαντορίνη θεωρώ ότι δίκαια πέρασε στον τελικό και απ’ ότι φάνηκε η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη στην δική μας ομάδα απ’ ότι στην αντίπαλη και ήρθε δυστυχώς αυτό το αποτέλεσμα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...