ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χέινς: «Θέμα ενέργειας και συγκέντρωσης»

Στην έλλειψη ενέργειας, στάθηκε ο Μαρκέζ Χέινς μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στη Nova.

Χέινς: «Θέμα ενέργειας και συγκέντρωσης»

Ο Μαρκέζ Χέινς μιλώντας μετά την ήττα στο πρώτο ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε συνολικά όλη η ομάδα και ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Δεν επιβάλλαμε το παιχνίδι μας. Ήταν ένα ένα κακό ξεκίνημα. Είχαν περισσότερη ενέργεια από εμάς. Κάθε παιχνίδι στις σειρές είναι διαφορετικό. Μπορούμε να σκεφτούμε τι λάθη κάναμε και να καθαρίσουμε το μυαλό μας για μην τα επαναλάβουμε.

Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Όταν έχεις ενέργεια, παίρνεις καλύτερες αποφάσεις και εκτελείς καλύτερα. Πιστεύω πως ήταν και θέμα συγκέντρωσης».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.