ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη λίστα του Περέιρα ο Σουηδός

«Ενδιαφέρον της Φενέρ για Μπεργκ»

Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία, επαναφέρουν το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκους Μπεργκ.

«Ενδιαφέρον της Φενέρ για Μπεργκ»

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού, φαίνεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τούρκων, καθώς είναι πιθανή η αποχώρηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα, ανήκει στην «Μilliyet» η οποία αναφέρει πως ο Μάρκους Μπεργκ εξετάζεται από τον Βίτορ Περέιρα, ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Τούρκων.

Εκεί γίνεται αναφορά και στο συμβόλαιο του Μπεργκ με τους «πράσινους», το οποίο λήγει το 2018, ενώ το δημοσίευμα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός πως ο άσος του Παναθηναϊκού, είναι ο παρτενέρ του Ιμπραΐμοβιτς στην εθνική ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.