ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Καθάρισε» με Αποστολάκη

Με τρία γκολ του Αποστολάκη, η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε της ΑΕΚ με 3-2 εντός έδρας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του 3ου γύρου, του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports.

«Καθάρισε» με Αποστολάκη

Οι «μικροί» του Παναθηναϊκού, με αυτή τη νίκη έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, με τον διεθνή μέσο να ξεχωρίζει μετά το χατ τρικ το οποίο σημείωσε στο «Γ. Καλαφάτης».

Το ματς

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς βρήκε δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Γκελκέργια.

Ο Αποστολάκης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 41ο λεπτό του αγώνα, στέλνοντας έτσι τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (Ê17)

Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό για τον Παναθηναϊκό και ο Αποστολάλης, έφερε το προβάδισμα για το «τριφύλλι» με το γκολ που σημείωσε στο 57′.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στην ισοπαλία, με τον Χριστόπουλο να κάνει το 2-2, έντεκα λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

1445831

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής όμως του «τριφυλλιού», «χτύπησε» και πάλι και στο 84′, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 3-2, μετά από ένα τρομερό σε εξέλιξη παιχνίδι.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (Ê17)

ΣΚΟΡΕΡ: 41’-57’-84’ Αποστολάκης / 4’ Γκελκέργια, 79’ Χριστόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης,  Ζερβόπουλος, Σπίνος (94’ Μανιδάκης), Αποστολάκης (90’ Βαρέσης), Σκεντεράι, Αμπίλας (55’ Λώλος), Ξεπαπαδάκης (64’ Γιαούπι), Δημήτρουλας (92’ Καλομοίρης).

ΑΕΚ: Γκίνης, Ταμπας (50’ Ρούσσος), Λαζανάς, Βασιλείου, Μπούσης (46’ Τσιβελεκίδης), Μπαμπης, Ανδρεόπουλος (50’ Χριστόπουλος), Λεγάτος (64’ Μεσσήνης), Γιαντόμ, Γιούσης, Γκελκέργια (59’ Κωστάκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE