ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θρήνος για τον Σπύρο Ντόκο (Pics)

Δεκάδες φίλοι και συμμαθητές του αδικοχαμένου 16χρονου Σπύρου Ντόκου, επισκέφτηκαν το σημείο του μοιραίου συμβάντος, προκειμένου να αφήσουν λουλούδια, κεριά και σημειώματα.

Θρήνος για τον Σπύρο Ντόκο (Pics)

Ο 16χρονος άτυχος αθλητής του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα, καθώς την ώρα που έκανε την προπόνησή του, χτύπησε σε παρκαρισμένο φορτηγό.

Έτσι σήμερα το πρωί, δεκάδες φίλοι και συμμαθητές του νεαρού αθλητή, με τη συνοδεία καθηγητών αλλά και την παρουσία αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, πήγαν στο σημείο του ατυχήματος και άφησαν λουλούδια, κεριά και σημειώματα αγάπης για τον αδικοχαμένο αθλητή.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, στο σημείο του δυστυχήματος οι φίλοι του αδικοχαμένου αθλητή, έχουν τοποθετήσει μια φωτογραφία του με την ποδηλατική στολή του Παναθηναϊκού, αλλά και κάποια κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες…

ntokos_eo_1
ntokos_eo_2
ntokos_eo_3

Πηγή: Amfissapress.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.