ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κάνει το 0-2, 3-2, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ»

Ο Αμερικανός άσος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους και να ξεκινήσουν τη σειρά από την αρχή.

Όσα είπε ο Γκιστ στην κάμερα της Nova:

Για το τι έφταιξε:

«Κάναμε κάποια λάθη σε κάποια σημεία, κάποιες κατοχές, έτσι είναι το μπάσκετ, οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά υπέρ τους. Παίξανε καλά, εμείς το γυρίσαμε δύο φορές το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα σκληρό ματς, θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ».

Αν θα άλλαζε κάτι στην ομαδα και αν πιστεύει ότι μπορεί το 2-0, να γίνει 2-3:

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Περιμένουμε τα ματς στο ΟΑΚΑ, μπορούμε να γίνουμε οι πρώτοι που θα προκριθούν, με δύο ήττες εις βάρος μας, αρκεί όλοι μας να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να ξεκινήσουμε τη σειρά από την αρχή».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.