ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Με Μπεργκ και Λέτο

Με τους δυο… killer στην επίθεση θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που είναι και το τελευταίο για την κανονική σεζόν.

Με Μπεργκ και Λέτο

Ο Ιταλός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο θα βάλει στην ενδεκάδα, δίπλα στον Σεμπάστιαν Λέτο, που ξεκουράστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, παίζοντας για 33 λεπτά ως αλλαγή.

Πιθανότατα εκτός θα είναι ο Κάρλος Ζέκα, που λείπει με άδεια για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει σήμερα. Τη θέση του Πορτογάλου θα πάρει ο Τάσος Λαγός, με τον Μάικλ Εσιέν να έχει λίγες πιθανότητες να προτιμηθεί.

Απών θα είναι και ο Μλάντεν Πέτριτς που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο, εντός της ημέρας πρόκειται να γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της απουσίας του με τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Κουτρουμπής και Αμπέντ επίσης δεν υπολογίζονται, καθώς είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Πράνιτς είναι τραυματίας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...