ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος: «Τα ντέρμπι στα play off δεν θα είναι όπως στην κανονική διάρκεια»

Για το διαφορετικό πρόσωπο που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ μίλησε ο Νίκος Γιαννακόπουλος στη nova.

Γιαννακόπουλος: «Τα ντέρμπι στα play off δεν θα είναι όπως στην κανονική διάρκεια»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα

Για τις θετικές και αρνητικές αναμνήσεις της σεζόν που τελειώνει: «Ήταν δύσκολη χρονιά σε όλους τους τομείς. Βγήκαμε εκτός στόχων νωρίς, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ, παλέψαμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε την επόμενη ημέρα ώστε να μπορέσουμε να βγούμε πιο δυνατοί και για να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν».

Για το τι σημαίνουν για την ομάδα τα play off: «Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση για να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου, θα τα δώσουμε όλα και θα δείξει».

Για την αδυναμία του συλλόγου φέτος να κερδίσει σε ντέρμπι: «Δεν θα είναι παιχνίδια όπως στην κανονική διάρκεια αυτά στα play off, διότι τώρα θέλουμε να οπωσδήποτε την πρώτη θέση και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Όλοι τα περιμένουν πως και πως για να αρχίσουν. Επειδή έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως θέλουμε να είμαστε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Είτε παίζουμε με τον Πανθρακικό που έχει υποβιβαστεί, είτε με τον Ολυμπιακό που είναι πρώτος εμείς δίνουμε το 100% και παίζουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίξουμε, κοιτάζουμε τη δουλειά μας, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι μία ευκαιρία για δοκιμές αυτό το ματς: «Εντάξει, τεστ δεν είναι μόνο αυτό. Τεστ είναι η καθημερινή μας παρουσία στις προπονήσεις. Είναι τεστ, αλλά δεν είναι και το πιο κρίσιμο. Θα είναι καλό να πάνε καλά τα παιδιά που θα παίξουν».

Για το πώς ήταν για εκείνον η σεζόν: «Εγώ δουλεύω καθημερινά, δίνω το 100% και όποτε ο προπονητής με επιλέξει πρέπει να δώσω αυτό που πρέπει. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και πάλεψα για να είμαι κοντά, ήμουν στην αποστολή σε κάποια παιχνίδια και ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.