Ο Δημήτρης Καζάζης στην σημερινή αναμέτρηση χρησιμοποίησε πολλές νεαρές παίκτριες, οι οποίες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως η Αγγελοπούλου και η Καστάνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόγκα και η Κουτουξίδου δεν συμμετείχαν στην σημερινή αναμέτρηση.

Το ματς

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ στο πρώτο σετ της αναμέτρησης. Για την ακρίβεια τα κορίτσια του Πανναξιακού στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ είχαν το προβάδισμα με 7-9. Στο σημείο εκείνο τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια και με επιμέρους σκορ 4-1 «πέρασαν» μπροστά στο σκορ με 18-16. Τελικά κατάφεραν να το κατακτήσουν κιόλας με σχετική ευκολία στο τέλος (25-19). ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το δεύτερο σετ κινήθηκε περίπου στα ίδια πλαίσια με το πρώτο. Για την ακρίβεια οι «πράσινες» είχαν ένα προβάδισμα τριών πόντων στα μισά του σετ (13-10). Αυτό κατάφεραν να το διατηρήσουν και με την πολύ καλή Καστάνου να κάνουν το 16-13. Τελικά παρά την προσπάθεια του Πανναξιακού (μείωσε σε 18-16), κατάφεραν να κάνουν το 2-0 (25-21). ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το «τριφύλλι» παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε (15-16) κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-20 και έτσι πήρε τη νίκη με 3-0 σετ. Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο νεαρό αθλητή, Σπύρο Ντόκο.

Τα σετ: 25-19, 25-21, 25-20

Παναθηναϊκός (Καζάζης) Γκούζου, Νομικού, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Κάστανου, Αγγελοπούλου -λ / Καββαδία.

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη -λ, Νούσια, Αποστολίδου, Φάρκωνα.