ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη οι γυναίκες, ήττα οι άνδρες στο ράγκμπι

Τα κορίτσια του ράγκμπι του Παναθηναϊκού, επικράτησαν με 46-0 της αντίστοιχης των Άττικα σπρινγκμποξ σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας. Την ίδια στιγμή το τμήμα των ανδρών ηττήθηκε από την Άττικα σπρινγκμποξ με 37-28.

Νίκη οι γυναίκες, ήττα οι άνδρες στο ράγκμπι

Τα κορίτσια του ράγκμπι Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν σήμερα το μεσημέρι,  σε εκτός έδρας αναμέτρηση, τους Άττικα Σπρινγκμποξ.

Οι «πράσινες» πήραν μία εύκολη νίκη με 46-0 και έδειξαν την σαφέστατη ανωτερότητά τους.

Από την άλλη πλευρά οι άνδρες του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη σήμερα. Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 37-28 από την ανδρική ομάδα των Άττικα Σπρινγκμποξ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...