ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Έκαναν το πρώτο βήμα για την τρίτη θέση

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανναξιακό με 3-0 σετ στην Κυψέλη και θέλει άλλη μία νίκη στη σειρά, ώστε να κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του νεαρού αθλητή, Σπύρου Ντόκου.

Έκαναν το πρώτο βήμα για την τρίτη θέση

Ο Δημήτρης Καζάζης στην σημερινή αναμέτρηση χρησιμοποίησε πολλές νεαρές παίκτριες, οι οποίες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως η Αγγελοπούλου και η Καστάνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόγκα και η Κουτουξίδου δεν συμμετείχαν στην σημερινή αναμέτρηση.

Το ματς

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ στο πρώτο σετ της αναμέτρησης. Για την ακρίβεια τα κορίτσια του Πανναξιακού στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ είχαν το προβάδισμα με 7-9. Στο σημείο εκείνο τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια και με επιμέρους σκορ 4-1 «πέρασαν» μπροστά στο σκορ με 18-16. Τελικά κατάφεραν να το κατακτήσουν κιόλας με σχετική ευκολία στο τέλος (25-19).

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το δεύτερο σετ κινήθηκε περίπου στα ίδια πλαίσια με το πρώτο. Για την ακρίβεια οι «πράσινες» είχαν ένα προβάδισμα τριών πόντων στα μισά του σετ (13-10). Αυτό κατάφεραν να το διατηρήσουν και με την πολύ καλή Καστάνου να κάνουν το 16-13. Τελικά παρά την προσπάθεια του Πανναξιακού (μείωσε σε 18-16), κατάφεραν να κάνουν το 2-0 (25-21).

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το «τριφύλλι» παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε (15-16) κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-20 και έτσι πήρε τη νίκη με 3-0 σετ. Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο νεαρό αθλητή, Σπύρο Ντόκο.

Τα σετ: 25-19, 25-21, 25-20

Παναθηναϊκός (Καζάζης) Γκούζου, Νομικού, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Κάστανου, Αγγελοπούλου -λ / Καββαδία.

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη -λ, Νούσια, Αποστολίδου, Φάρκωνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE