ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Παίξτε για τον 3D, παίξτε για τον Παναθηναϊκό!

Ναι, το 2-0 είναι δύσκολο να ανατραπεί και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Οταν, όμως, παίζεις στον Παναθηναϊκό και όταν έχεις συμπαίκτη σου τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να γράψεις ιστορία. Αντέχεις; Μπες και παίξε!

Παίξτε για τον 3D, παίξτε για τον Παναθηναϊκό!

Ολους μας έχει πειράξει το 2-0 και μάλιστα με τον τρόπο που έχει έρθει. Πρώτα με έναν Παναθηναϊκό που παραδόθηκε άνευ όρων στη Λαμποράλ και στη συνέχεια, με έναν Δημήτρη Διαμαντίδη βγαλμένο από τα καλύτερα μπασκετικά όνειρα και τους περισσότερους συμπαίκτες του να δείχνουν ανήμποροι να τον ακολουθήσουν. Αν το έκαναν, έστω και στο ελάχιστο, τότε, σίγουρα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και ο Παναθηναϊκός θα επέστρεφε στη βάση του με προίκα το σπάσιμο της έδρας. Με το «αν», όμως, δεν μπορείς να συνεχίζεις…

Πάμε, λοιπόν, στο «σήμερα»…

Ναι, το 2-0 είναι δύσκολο να ανατραπεί και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Οταν, όμως, παίζεις στον Παναθηναϊκό και όταν έχεις συμπαίκτη σου τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να γράψεις ιστορία. Αντέχεις; Μπες και παίξε!

Από σήμερα, καλούνται όλοι όσοι υπηρετούν τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να στοχεύσουν σε ένα πράγμα: ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ! Οπου «υπέρβαση», βάλτε την ανατροπή και την πρόκριση. Το οφείλουν στους εαυτούς τους, το οφείλουν στον κόσμο, το οφείλουν στην ιστορία του Συλλόγου, το οφείλουν στον αξεπέραστο Δημήτρη Διαμαντίδη, που χθες έκανε τα πάντα για να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ελα, εδώ, Νικ. Από την Τρίτη ξεχνάς όσα προηγήθηκαν, μπαίνεις μέσα και καθοδηγείς τον Παναθηναϊκό όπως πρέπει. Ελα, εδώ, Ελιοτ, αφήνεις τους νεανικούς ενθουσιασμούς και τις… αμερικανιές του NBDL και αγωνίζεσαι με καθαρό μυαλό και προσήλωση στον μεγάλο στόχο. Γιατί, πλέον, παίζεις στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ελα, εδώ, Σάσα, κόβεις τα λάθη και την… ελαφρότητα και αγωνίζεσαι λες και είσαι στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του και θα γεμίσει για μια ακόμη φορά το ΟΑΚΑ! Ξεκινάμε από το μηδέν και προχωράμε. Ηρθε η ώρα να γραφτεί ιστορία ξανά από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κι’ αυτό θα γίνει. Η αρχή γίνεται την Τρίτη και συνεχίζουμε. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδειξε ξανά πως γίνεται. Ωρα να αποδείξετε και οι υπόλοιποι, η επόμενη φουρνιά της ομάδας, ό, τι μπορείτε και ότι είσαι πανάξιοι για να φοράτε αυτή την τιμημένη φανέλα.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ