Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν μια καταστροφική χρονιά γι αυτούς και πλέον, μετά και τη σημερινή αναμέτρηση στη Λεωφόρο, θα ακολουθήσει η διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, μέσω της οποίας θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο στόχος σήμερα είναι διπλός. Νίκη και καλό ποδόσφαιρο, προκειμένου να δώσουν μια ελπίδα στον πικραμένο κόσμο, ενόψει της συνέχειας.
Ο Αντρέα Στραματσόνι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς δεν αποκλείεται να βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Γιαννακόπουλο. Στόπερ θα παίξουν οι Τελάντερ και Μολέδο, δεξιά ο Μέστο και αριστερά ο Νάνο.
Στα χαφ θα είναι οι Λουντ και Λαγός, μαζί με τους Εβταντζελίστα και Βιγιαφάνιες. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Λέτο και Μπεργκ.