Ποδόσφαιρο

Βραβεύονται οι 100αρηδες Λέτο και Νάνο!

Βραβεύονται οι 100αρηδες Λέτο και Νάνο!

Οι δυο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα βραβευτούν από την ΠΑΕ για τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός έχει 93 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες είναι σε Ευρώπη και Κύπελλο. Μετράει, μάλιστα, 26 γκολ με το «τριφύλλι». Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Νάνο, έφτασε τις 100 συμμετοχές στο ματς με τη Βέροια και έχε σκοράρει τρεις φορές, φορώντας την πράσινη φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version