ΚΛΕΙΣΙΜΟ
WEB TV

Ο μικρός Γιαννάκης που δάκρυσε όταν του ευχήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ! (vid)

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε χθες έξω από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του panathinaikos24.gr.

Ο μικρός Γιαννάκης που δάκρυσε όταν του ευχήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ! (vid)

O μικρός Γιαννάκης ήρθε μαζί με τη μητέρα του από την Αλεξανδρούπολη για να δουν τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό ματς. Βλέπετε, ο λιλιπούτειος φίλος της ομάδας έκλεινε τα 5 του χρόνια και η Παναθηναϊκή Συμμαχία, μέλος της οποίας είναι η μητέρα του Γιαννάκη, του έκανε την καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε ποτέ, με την καθοδήγηση του υπεύθυνου, Θάνου Χονδροδήμου.

Ο μικρός έδωσε το βραβείο του MVP της χθεσινής αναμέτρησης στον Μάρκους Μπεργκ και ο Σουηδός του έδωσε την τούρτα γενεθλίων του, για να σβήσει τα πέντε κεράκια του! Ο Γιαννάκης ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, πήρε αγκαλιά τον Μάρκους Μπεγκ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση και τη χαρά που πήρε…

Δείτε το βιντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ