ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Νάνο… για τις 100 συμμετοχές και την πεντάρα του Μπεργκ (pics)

Ο Νάνο, συμπλήρωσε χθες 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στον αγώνα που ο Μάρκους Μπεργκ σημείωσε πέντε τέρματα.

Ο Νάνο... για τις 100 συμμετοχές και την πεντάρα του Μπεργκ (pics)

Ο Ισπανός αμυντικός, με αναρτήσεις του στο instagram, αποθέωσε τον Σουηδό επιθετικό και ευχαρίστηκε το σύλλογο για τη βράβευση του, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανθρακικό.

«Συγχαρητήρια για την απίθανη και ιστορική βραδιά με τα πέντε γκολ, φίλε μου», ήταν η πρώτη δημοσίευση του Νάνο σχετικά με την απόδοση του Μάρκους Μπεργκ.

🇬🇧Congratulation for this amazing and history night with yours 5 goals my friend… @marcusberg.9

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου, τον Παναθηναϊκό, για την βράβευσή μου με αυτή τη φανέλα και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τη φανταστική βραδιά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τα πλέι οφ. Καλή εβδομάδα σε όλους», ήταν λίγα λεπτά αργότερα το μήνυμα του Νάνο, με αφορμή και τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών.

🇬🇧Thank you very much to my club Panathinaikos for this detail with me for this t-shirt and congratulations to my teammates for this fantastic night,now we are thinking about play off,have a nice week to everyone. #pao #nvc21

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cayetana (@nano21gonzalez) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.