ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Σουηδία, Ιρλανδία και Ευρωλίγκα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές από Σουηδία, Ιρλανδία και Ευρωλίγκα

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα σε στοιχηματικό επίπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης, με σημαντικότερες αυτές των Πρέμιερ Λιγκ και Πορτογαλίας, ενώ δράση έχουμε και στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για τις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα.

Μπορεί το διπλό η Μάλμε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Έλφσμποργκ – Μάλμε, όπου επιλέγουμε το “2 DNB” σε απόδοση 1.96 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τα χειρότερα γλίτωσε την περασμένη εβδομάδα η Έλφσμποργκ, η οποία υπέστη την ήττα με 3-2 από την Κάλμαρ, εκτός έδρας. Τραγική στο πρώτο μέρος δέχθηκε τρία γκολ (8’. 26’, 30’). Στο δεύτερο, σοβαρεύτηκε ανέβασε την απόδοση της, μείωσε αρχικά στο 50’ με τον Χέντλουντ, δε σταμάτησε εκεί συνέχισε να πιέζει την αντίπαλο της, βρήκε το 3-2 στο 77’, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να σημειώσει και τρίτο τέρμα, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη ήττα της μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών. Με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του τα έβαλε ο τεχνικός Έλεγκααρντ: “Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη στιγμή που δεχθήκαμε τρία γκολ”. Απ’ την άλλη, ήττα που θέλει να ξεχάσει γρήγορα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μάλμε από τη Σούντσβαλ με 2-1 και μάλιστα εντός έδρας. Δεν την έχουμε συνηθίσει σ’ ένα τέτοιο ξεκίνημα, καθώς έχασε για δεύτερη φορά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μιας και είχε προηγηθεί αυτή από τη Γιόνσεπινγκ με 3-2, εκτός έδρας. Δεν έχει ξεκινήσει καλά, όπως πέρσι, ήδη είναι στο -6 από την κορυφή και ενδεχόμενη ήττα στο ντέρμπι από την Έλφσμποργκ θα την αφήσει ακόμη πιο πίσω. Γκρίνια και για τον τεχνικό Κουν, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική από τους οπαδούς και πιθανό αρνητικό αποτελέσματα αυτή την αγωνιστική, ίσως φέρει μεγάλες αλλαγές. Θα στηρίξουμε τη Μάλμε.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σέλμπουρν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σέλμπουρν – Μποέμιαν, όπου θα επιλέξουμε το “1Χ” σε απόδοση 2.01. Το καλό της μομέντουμ κόντρα στην ποιοτικότερη Μποέμιαν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σέλμπουρν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Αθλόουν (1-3) και Γουότερφορντ (1-4), ενώ βρίσκεται στην 4η θέση και στο -1 από την πρώτη τριάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Ιρλανδίας. Στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ είχε εύκολη αποστολή κόντρα στη Καμπίντιλι της οποίας επικράτησε με 5-0 και υποδέχεται σήμερα την Μποέμιαν με στόχο να κάνει την έκπληξη. Να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις θέλει σήμερα η Μποέμιαν κόντρα στη Σέλμπουρν. Το συγκρότημα του Λονγκ προέρχεται από τον διασυρμό με 0-4 από τη Σάμροκ για το πρωτάθλημα, βάζοντας έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής, ενώ βρίσκεται στην 8η θέση μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών. Απέκλεισε τη Λόνγκφορντ Τάουν για να φτάσει στο δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική της ανωτερότητα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εμείς, βέβαια, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, θεωρώντας ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Με το Over 163.5 στο Βελιγράδι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου θα επιλέξουμε το Over 163.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Στο Βελιγράδι απόψε ο Αστέρας θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ για να μείνει ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στο πρώτο Final-4 της ιστορίας του. Αν τυχόν ο Αστέρας νικήσει σήμερα θα μειώσει σε 1-2 και οι ομάδες θα παραμείνουν στη σερβική πρωτεύουσα για τον αγώνα της Τετάρτης, διαφορετικά αν η ΤΣΣΚΑ νικήσει θα κάνει το 3-0 και θα είναι η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο φετινό Final-4 του Βερολίνου. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά έχει αποδειχθεί πιο δύσκολη για την ΤΣΣΚΑ από ότι περιμέναμε αφού και στον πρώτο αγώνα ο Ερυθρός Αστέρας στάθηκε πολύ καλά στη Μόσχα. Στην κατάμεστη έδρα του φέτος ο Ερυθρός Αστέρας θα παρουσιαστεί ισχυρός όπως έχει παρουσιαστεί όλη τη σεζόν με εννιά νίκες και τρεις ήττες. Οι τρεις ήττες ήταν από Φενέρ (δις) και Νταρουσάφακα, ενώ έχει νικήσει ισχυρότερες από αυτόν ομάδες όπως Ρεάλ, Κίμκι, Παναθηναϊκό, Κουμπάν, Εφές. Το κύριο χαρακτηριστικό του Αστέρα εντός έδρας είναι η εξαιρετική επιθετική επίδοση με 80.25 πόντους, νούμερο που θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν είχε αυτά τα προβλήματα με Φενέρ και Νταρουσάφακα που σκόραρε μόλις 60, 61 και 65. Ο γηπεδούχος παίρνει ώθηση από τον κόσμο του στις κερκίδες και με ψυχολογία σκοράρει πολύ καλά από μακρινή απόσταση και αιφνιδιασμό και όλοι στον Αστέρα γνωρίζουν ότι μόνο από μια πολύ καλή επιθετική βραδιά μπορεί να βγει κάτι καλό με την ΤΣΣΚΑ. Η ΤΣΣΚΑ δεν τα πήγε καλά επιθετικά στα δύο πρώτα ματς, έμεινε κάτω από τους 80 πόντους μετά από μήνες αλλά έχει πάντα τον τρόπο να αντιδρά λόγω του τεράστιου ταλέντου που διαθέτει το ρόστερ της. Σε έδρες που ο αντίπαλος είχε ανεβασμένη ψυχολογία και επιτυγχάνει εύκολους πόντους η ΤΣΣΚΑ έχει αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως δηλαδή το έκανε το 96-99 επί του Ολυμπιακού, στο 91-83 με την Μπάμπεργκ, στο 87-96 επί της Ρεάλ, στο 85-85 με Μπαρτσελόνα, στο 91-89 με την Κίμκι και άλλα πολλά που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν. Αναμένουμε λοιπόν ανταγωνιστικό τον Ερυθρό Αστέρα με όπλο του την επίθεση και την ΤΣΣΚΑ να ακολουθεί ώστε να κάνει το 3-0 γι’ αυτό και η επιλογή Over 163.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.