ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ικανοποιημένος από Χουχούμη ο «Στράμα»

Ο Διαμαντής Χουχούμης αγωνίστηκε ως βασικός στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και ικανοποίησε με την απόδοση του.

Ικανοποιημένος από Χουχούμη ο «Στράμα»

Ο Χουχούμης, αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και άφησε καλές εντυπώσεις στον Αντρέα Στραματσόνι, στη νίκη με 6-1 επί του Πανθρακικού.

Όπως αναφέρει και το «Goal», ο «Στράμα» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Χουχούμη, ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και με την απόδοση του, ίσως κέρδισε από τώρα μία θέση για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Με την πιθανή αποχώρηση του Πράνιτς και με το μέλλον του Νάνο αβέβαιο, ο Χουχούμης υπολογίζεται για αναπληρωματικός αριστερός μπακ, καθώς στόχος του Παναθηναϊκού είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται ως βασικός.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.