ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη

Άνταμς: «Πρώτη φορά εδώ, ανυπομονώ»

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του 3ου αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λαμποράλ Κούτσα, ο Ντάριους Άνταμς μιλάει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη του παρουσία στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τη «σκληρή μάχη» που περιμένει.

Άνταμς: «Πρώτη φορά εδώ, ανυπομονώ»

Ο άσος της Λαμποράλ Κούτσα, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr, αναφέρει το τι περιμένει να δει από τους «πράσινους» στο αποψινό παιχνίδι και αποθεώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτη φορά παίζω σε αυτό το γήπεδο και ανυπομονώ. Περιμένω το τρίτο παιχνίδι να είναι μια σκληρή μάχη. Εμείς προηγούμαστε με 2-0 νίκες και περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί δυνατά και σκληρά ώστε να νικήσει και να μείνει ζωντανός στα πλέι οφ.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη για να προκριθούμε. Είναι συναρπαστικό να παίζεις ενώπιον τόσο θερμού κοινού όπως του Παναθηναϊκού, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει στα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε ως ομάδα αυτό που κάνουμε πάντα. Να είμαστε σκληροί και δυνατοί σε κάθε φάση. Αν γίνει αυτό, όλα θα πάνε καλά. Κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα μου. Είμαστε μια ομάδα αποτελούμενη από παίκτες που έχουν διαφορετικές ικανότητες και πλεονεκτήματα.

Θέλουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε μία νίκη και να προκριθούμε στο Final-4. Δεν έχουμε έρθει εδώ για να χάσουμε. Ολα αρχίζουν από την άμυνα. Η καλή και δυνατή άμυνα οδηγεί σε καλή επίθεση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.