ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Ιταλία, Γαλλία και Ευρωλίγκα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές από Ιταλία, Γαλλία και Ευρωλίγκα

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή στο κουπόνι, καθώς η δραστηριότητα είναι έντονη σε πολλές χώρες. Υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση σε Αγγλία, Ισπανία, Β’ Ιταλίας και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, σημαντικά ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα σε Κύπελλο Γαλλίας και Γερμανίας. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απ’ το στοίχημα.

Πολλά γκολ στο Λοριάν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν, όπου επιλέγουμε το «διπλό» και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στη Βρετάνη, όπου η Λοριάν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με φόντο την παρουσία σ’ έναν τελικό έπειτα από 14 χρόνια. Μόλις μια φορά έχουν παίξει σε τελικό οι γηπεδούχοι, το 2002, τη χρονιά δηλαδή που κατέκτησαν το τρόπαιο για μια και μοναδική φορά στην ιστορία τους (1-0 επί της Μπαστιά). Η αποστολή τους ασφαλώς και είναι δύσκολη, κάποιοι θα τη χαρακτήριζαν αδύνατη κόντρα στην παντοδύναμη Παρί, που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ωστόσο στις τάξεις της Λοριάν υπάρχει «δίψα», φοβερή διάθεση και φιλοδοξία. Στον αντίποδα, μια ιδιαιτέρως κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Σήμερα παίζει για την πρόκριση στον 14ο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της, οτιδήποτε διαφορετικό θα αποτελέσει έκπληξη και αποτυχία τεραστίων διαστάσεων, ενώ το Σάββατο θέλει ακόμη έναν τίτλο, στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Λιλ. Η ατάκα του Λοράν Μπλαν («η δουλειά μου είναι πάντα σε κίνδυνο») προκαλεί απορίες αναφορικά με το καθεστώς της παρουσίας του στον πάγκο των Παριζιάνων, το οποίο ενδεχομένως να επηρεαστεί απ’ την κατάληξη της τρέχουσας εβδομάδας. Το «στραπάτσο» στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν επιτρέπει άλλες γκέλες, πόσω μάλλον σε εγχώριο επίπεδο, όπου η Παρί είναι σαν να παίζει… φιλικά. Περιμένουμε να περάσει με πολλά γκολ απ’ το Λοριάν.

Κερδίζει η Τερνάνα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τερνάνα – Προ Βερτσέλι, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Τερνάνα εδώ και τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πεσκάρα (1-0 εντός έδρας) στις 26 Μαρτίου το συγκρότημα του Μπρέντα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βίρτους Εντέλα (2-2 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από τις Κροτόνε (2-1 εντός έδρας) και Βιτσέντζα (2-1 εκτός έδρας). Τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ της κατηγορίας παραμένουν οι «ροσοβέρντι», έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Σήμερα «καίγονται» για τη νίκη κόντρα στην Προ Βερτσέλι, που πάντως παραμένει αήττητη παραμένει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-4-0). Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε της Λιβόρνο (1-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άσκολι (1-1 εντός έδρας), Μόντενα (1-1 εντός έδρας), Κόμο (1-1 εκτός έδρας) και Σαλερνιτάνα (1-1 εντός έδρας). Οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ της κατηγορία παραμένει το συγκρότημα του Φοσκαρίνι, το οποίο ισοβαθμεί με τις Λατίνα και Βίρτους Λαντσιάνο στους 40 βαθμούς. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Παίρνει το ματς η Τζουργκάρντεν

Πάμε στη Σουηδία, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Τζουργκάρντεν στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χάμαρμπι, σε απόδοση 2.00. Με το διπλό από την έδρα της Γκέφλε απέδρασε την προηγούμενη αγωνιστική η Τζουργκάρντεν. Αυτή η μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα ήρθε μάλιστα με ανατροπή (1-0 στο 50’, 1-1 στο 77’, 1-2 στο 92’). Έτσι παρέμεινε πρώτη στην κορυφή μετά το 3Χ3, έχει ωστόσο παρέα στους εννιά πόντους τις Νόρκεπινγκ και Γιόνσεπινγκ, αλλά με νίκη στο ντέρμπι της Στοκχόλμης με τη Χάμαρμπι, από την οποία θέλει να πάρει και εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο (1-3), θα βρεθεί εκ νέου μόνη της στην κορυφή. Μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην συμπολίτισσα, ώστε να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, αλλά και επιπλέον χαρά στον κόσμο της που θα γεμίσει το γήπεδο (4.000 εισιτήρια ακόμη για το sold out). Το ευχάριστο για τον Όλσον είναι ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς απουσιάζουν παίκτες που δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα. Στον αντίποδα, με σούπερ εμφάνιση η Χάμαρμπι διέλυσε 5-1 εντός έδρας τη Χέλσινγκμποργκ. Πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έδειξε σοβαρότητα στην άμυνα, μπροστά έβγαλε αρκετή ενέργεια και «έπνιξε» τον αντίπαλο. Ωστόσο, θεωρούμε ότι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στη Χάμαρμπι.

Με το Under 145.5 στη Βαρκελώνη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την Ευρωλίγκα, όπου θα επιλέξουμε το Under 145.5 πόντοι στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε απόδοση 1.91. «Έσπασε» λοιπόν την έδρα η Μπαρτσελόνα και οι ομάδες βρίσκονται στη Βαρκελώνη για δύο ματς σήμερα και την Πέμπτη όπου η γηπεδούχος θα προσπαθήσει το 3-1 για να προκριθεί στο Final-4 του Βερολίνου και η Κουμπάν θέλει τουλάχιστον μία νίκη για να ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας και να «στείλει» τη σειρά σε πέμπτο ματς την επόμενη εβδομάδα στο Κράσνονταρ. Εντυπωσιακή ήταν η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο αγώνα, έπαιξε την άμυνα που περιμέναμε, αλλά η επιθετική της συμπεριφορά και επίδοση ήταν παράδοξη αν αναλογιστούμε ότι έπαιζε με την καλύτερη άμυνα του ΤΟΡ-16 που δεχόταν κάτω από 70 πόντους ανά αγώνα. Δεν θα ξαναπρουσιαστεί τόσο κακή αμυντικά η Κουμπάν ούτε θα ξανακάνει 16/26 τρίποντα η Μπαρτσελόνα η οποία σταθερά είχε μακρινό σουτ από όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. Ένα πράγμα κάνει καλά όλη τη σεζόν η Κουμπάν και αυτό είναι το σκληρό παιχνίδι «σκοτώνοντας» το ρυθμό και μόνο έτσι μπορεί να επιτύχει κάτι καλό στην πολύ δύσκολη αποστολή που έχει απόψε και την Πέμπτη. Επιλογή μονόδρομος το Under 145.5 με τις ομάδες να «επιστρέφουν» σε λογικά νούμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE