ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα νέα μπλουζάκια της Πυγμαχίας! (Pics)

Σε μία ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καφέ στο κλειστό της Λεωφόρου «Π. Γιαννακόπουλος», το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. παρουσίασε τα νέα του είδη ρουχισμού.

Τα νέα μπλουζάκια της Πυγμαχίας! (Pics)

Ο υπεύθυνος του τμήματος Γιάννης Αϊδινιώτης, η έφορος του τμήματος και σύζυγός του Μαρία Καϊάφα και οι πρωταθλητές του «τριφυλλιού», υποδέχτηκαν τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους σχετικά με το άθλημα αλλά και να δοκιμάσουν τα νέα μπλουζάκια του τμήματος.

Αφορμή για την ανανέωση στη σειρά ρουχισμού της Πυγμαχίας, στάθηκε η ανάδειξη του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε Πρωταθλητή και Πολυνίκη, μετά την κατάκτηση του 31ου τίτλου τον περασμένο Δεκέμβρη, ενώ την επιτυχία ήρθε να συμπληρώσει η κατάκτηση και του πανελληνίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας Γ΄κατηγορίας Ανδρών, την περασμένη εβδομάδα.

Τη συλλογή κοσμεί και ένα ξεχωριστό κομμάτι, με το σκίτσο και την υπογραφή του ίδιου του Γιάννη Αϊδινιώτη, από την εποχή που ο ίδιος αγωνιζόταν και σημείωνε διακρίσεις με το τριφύλλι στο στήθος.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
01_PHOTO
11_PHOTO

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.